10% Καπρυλικό οξύ (C8) προερχόμενο από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μέσης αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα παράγει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βηταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα.
Καθαρά φουντούκια: Πολύ πλούσια σε βιταμίνη Ε
Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (παλμιτολεϊκό οξύ)
SKU: 5430002193014
Ποιο Πολυόλ: 11,2g
Ενέργεια: 441Kcal, 1846kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,8g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 20,4g
Υδατάνθρακες: 17,4g
εκ των οποίων ζάχαρη: 5g*
Πρωτεΐνη: 11,9g
Αλάτι: 0,0g
Ίνες: 27,9g
Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών: Θάουματιν, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
Ρόχες με σοκολάτα και τραγανιστές καραμελωμένες αμυγδάλες, αποκαλύπτοντας μια λιωμένη καρδιά από πραλίνα αμυγδάλου-φουντουκιού που προέρχεται από βιολογική γεωργία.
Μέγεθος - Μ 11 x Π 6 x Υ 5,8 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 4
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 4
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: RO-D-230
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσωποποίηση: Ναι
Το Nestle Milo είναι ένα δημοφιλές ρόφημα σοκολάτας με βύνη που έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση για τη μοναδική του γεύση και τα διατροφικά του οφέλη. Εισήχθη για πρώτη φορά από την Nestle το 1934 και από τότε έχει γίνει βασικό προϊόν σε πολλά νοικοκυριά.
Το Milo παρασκευάζεται από ένα μείγμα βυνοποιημένου κριθαριού, γάλακτος σε σκόνη, κακάο και διάφορες βιταμίνες και μέταλλα. Είναι γνωστό για τη πλούσια γεύση σοκολάτας του με μια υποψία βύνης, κάνοντάς το ένα νόστιμο και ικανοποιητικό ρόφημα. Το Milo συχνά απολαμβάνεται ζεστό ή κρύο και μπορεί να παρασκευαστεί με νερό ή γάλα. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά ως συστατικό σε επιδόρπια και ψημένα προϊόντα.
Αυτό το ρόφημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των παιδιών και των αθλητών λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ενέργεια και της παρουσίας βασικών θρεπτικών συστατικών όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος και οι βιταμίνες B.
Συλλογή από μεντιάν με μαύρη, γάλακτος και λευκή σοκολάτα. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 200
Ενεργειακή μπάλα, ιδανική πριν ή μετά τον αθλητισμό, σε πεζοπορία ή για ένα σνακ στις 10 το πρωί.
Χουρμάδες, σκόνη αμυγδάλου, γκρανόλα, φυστικοβούτυρο, μη γλυκιά σκόνη κακάο, τριμμένη καρύδα.
Πωλείται σε πακέτο των 3, περίπου 50-60g ανά ενεργειακή μπάλα.
Πλούσια σε φυτικές ίνες και υδατάνθρακες.
Έτοιμοι για το Καλοκαίρι! Αποστέλλεται με ψυκτικά πακέτα ώστε οι σοκολατένιες λιχουδιές σας να φτάνουν σε άριστη κατάσταση
Αυτές οι κανονικού μεγέθους σοκολάτες είναι ιδανικές για καλάθια δώρων και μπουφέδες γλυκών
Γεμίστε την αποθήκη σας για όταν θέλετε μια σοκολατένια λιχουδιά
Φτιαγμένο με καραμέλα, νουγκά, φιστίκια και γάλα σοκολάτα
Ο Melanger είναι μια καθολική μηχανή για την απόκτηση ομοιογενών μαζών από στερεά συστατικά. Χάρη στους πέτρινους μύλους και τους αναδευτήρες, ο melanger αντικαθιστά τρία κομμάτια εξοπλισμού από μια μεγάλη βιομηχανία – την ανάμειξη των συστατικών (ΠΡΟΤΡΙΨΗ), την λεπτή ΤΡΙΨΗ (ΛΕΠΤΗ ΤΡΙΨΗ) και την κονσίωση (CONCHE).
Γενικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ) - 550 x 450 x 550 mm;
Βάρος - 45 kg;
Φόρτωση 7 kg;
Η ελάχιστη φόρτωση είναι 4.5 kg;
Τροφοδοσία 220 V ~ 50/60 Hz;
Κατανάλωση ενέργειας 550 W / h
Υλικό περιβλήματος Χάλυβας;
Ταχύτητα περιστροφής 0-90 rpm
Επαγγελματικό κόσκινο με φωτισμό για χειροκίνητο διαχωρισμό κόκκων κακάου. Το εργαλείο για τους απαιτητικούς παραγωγούς σοκολάτας bean-to-bar!
Η εταιρεία μας Allure LLC παρουσιάζει ένα επαγγελματικό κόσκινο με φωτισμό για χειροκίνητο διαχωρισμό κόκκων κακάου. Αυτό το εργαλείο θα είναι χρήσιμο στους πιο απαιτητικούς παραγωγούς σοκολάτας!
Ανακαλύψτε τη μάζα βιολογικής Criollo κακάου από τη Μαδαγασκάρη απευθείας από τον παραγωγό, το Comptoir Des Epices Madagascar.
Αυτή η μάζα κακάου παρασκευάζεται από φασόλια κακάου Criollo που καλλιεργούνται στις πλούσιες περιοχές της Μαδαγασκάρης σύμφωνα με αυστηρές βιολογικές προδιαγραφές. Με τη λεπτή γεύση και τα υποβλητικά αρώματά της, αυτή η μάζα κακάου είναι ένας πραγματικός θησαυρός που προέρχεται απευθείας από τον παραγωγό, εξασφαλίζοντας σας ανώτερη ποιότητα και πλήρη ιχνηλασιμότητα.
Συστατικά: Μάζα σπόρων Theobroma cacao Συστατικό προερχόμενο από βιολογική γεωργία
Η μάζα βιολογικής Criollo κακάου από τη Μαδαγασκάρη απευθείας από το Comptoir Des Epices Madagascar προέρχεται από φασόλια κακάου Criollo, μια ποικιλία που είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα. Τα φασόλια κακάου είναι προσεκτικά
Παρουσιασμένο σε μορφή γευστικών παλετών, τόσο λεπτό όσο και εκλεπτυσμένο, είναι ιδανικό για να συνοδεύσει έναν καφέ ή ένα τσάι. Αυτή η σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ είναι πραγματικά μια αδυναμία. Προερχόμενη από μια αλληλέγγυα και υπεύθυνη αλυσίδα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις κομψές και διακριτικές νότες της.
Στην αρχή της γεύσης, εκφράζονται λεμονάτες νότες, ακολουθούμενες από αρώματα κόκκινων φρούτων και τροπικών υποβάθρων. Αυτή η σοκολάτα χαρακτηρίζεται από μια σταθερή κακαοσύσταση, υποστηριζόμενη από πολύ ζωντανές φρουτώδεις αποχρώσεις.
Αυτή η σοκολάτα Grand Cru προέρχεται από την αλυσίδα Vietcacao, που έχει ως αρχικό στόχο την υποστήριξη νέων ατόμων με αναπηρία, εντάσσοντάς τους στην αλυσίδα του κακάου. Για πολύ καιρό παραμελημένη, η καλλιέργεια του κακάου γνωρίζει μια αναγέννηση και αυξανόμενο ενθουσιασμό στο Βιετνάμ.
Σήμερα, η αλυσίδα Vietcacao είναι αφιερωμένη στην επεξεργασία μετά τη συγκομιδή του κακάου, καθώς και στην ανάπτυξη της εκλεκτής σοκολάτας του Βιετνάμ μέσω συνεργασιών με τις οικογένειες των καλλιεργητών και τους φορείς της αλυσίδας κακάου.
Καθαρό βάρος: 170g
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Μάστερ σοκολατοποιός του Βαλ ντε Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοβιομηχανίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ ντε Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.
Délicieux, réconfortants et entièrement naturels, nos cacaos sont un véritable plaisir pour les sens. Découvrez toutes les saveurs et laissez vous emporter par votre tasse de chocolat chaud. Doux et puissant, ce cacao brut est idéal pour cuisiner, ou pour un réveil tout en douceur. Subtil, profond, il est parfait pour redécouvrir et apprécier le véritable goût du cacao finement torréfié ! Sans sucre ajouté. Sachet de 60 grs.
Référence:CAC002
En stock:33
Αφρόλουτρο με εκχύλισμα κακάο και shea 400 ml είναι ένα προϊόν που καθαρίζει και φροντίζει απαλά το δέρμα σας, εξασφαλίζοντας ότι φαίνεται ενυδατωμένο και λείο χάρη στην περιεκτικότητα σε κακάο και βούτυρο shea.
Αριθμός είδους: 30863
εμπλουτισμένο με βούτυρο κακάο και λάδι σπόρων σταφυλιού
Το βάλσαμο χειλιών μας είναι φτιαγμένο από φυσικά φυτικά έλαια και βούτυρα, καθώς και από έναν φυσικό συντηρητικό (εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ) για να αποφεύγεται η αλλοίωση και να βελτιώνεται η συντήρηση. Έχουμε μελετήσει τη σύνθεση των βαλσάμων μας για να τα κάνουμε εξαιρετικά. Έχουμε επιλέξει βούτυρα που έχουν ιδιαίτερα δράση στις ξηρές περιοχές του σώματος και είναι πολύ ευχάριστα κατά το μασάζ. Αυτά τα ελιξίρια ομορφιάς συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ευεξία. Εκτός από το να θρέφουν το δέρμα σε βάθος, αποκαλύπτουν τη φυσική του λάμψη.
Το βούτυρο κακάο: Το βούτυρο κακάο είναι αντιοξειδωτικό (αντι-γήρανσης), θρεπτικό και προστατευτικό.
Το λάδι σπόρων σταφυλιού: Το λάδι σπόρων σταφυλιού είναι πλούσιο σε ωμέγα 6 και βιταμίνη Ε. Προστατεύει τη μεμβράνη των κυττάρων και συμβάλλει στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
Όλα τα βάλσαμά μας είναι φυσικά, χωρίς αλκοόλ και χωρίς χημικούς συντηρητικούς.
Μπουγιά μπάλα κακάο ~
Μπουγιά από 100% φυσικό κερί σόγιας, μη καρκινογόνο και αρωματισμένη με άρωμα σοκολάτας με φουντούκι.
Μπουγιά που έχει σκεφτεί με χειροποίητο τρόπο και έχει κατασκευαστεί στο εργαστήριο του καταστήματος.
Η αποστολή γίνεται μέσω παρακολούθησης colissimo ~
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε εξατομικευμένη αίτηση!
Παιχνίδι κατασκευής από σοκολάτα
Δώστε χώρο στην πρωτοτυπία για τις γιορτές του Πάσχα προσφέροντας ένα παιχνίδι κατασκευής 17 κομματιών από σοκολάτα. Με αυτό το σύνολο σοκολατών γάλακτος, μαύρης και λευκής, φανταστείτε πολλές δυνατές μορφές: ανθρωπάκια, πάπιες, δεινόσαυρους,... και επιπλέον θα μπορείτε να καταβροχθίσετε τις όμορφες δημιουργίες σας μετά!
Αυτές οι σοκολάτες θα ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους λάτρεις των Lego.
Χωρίς συντηρητικά, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς χρωστικές και χωρίς πρόσθετα. Αυτές οι σοκολάτες παρασκευάζονται χειροποίητα.
Σύνθεση:
Σοκολάτα μαύρη 73% κακάο: πάστα κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, φυσική γεύση βανίλιας.
Σοκολάτα γάλακτος 33% κακάο: ζάχαρη, σκόνη πλήρους γάλακτος, βούτυρο κακάο, πάστα κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, φυσική γεύση βανίλιας.
Σοκολάτα λευκή 31% κακάο: ζάχαρη, βούτυρο κακάο, σκόνη πλήρους γάλακτος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, φυσική γεύση βανίλιας.
Ritonka Πικρή Σοκολάτα - Μάνγκο, Κεράσι με 60% περιεκτικότητα σε κακάο. Η σκούρα πικρή σοκολάτα έχει ένα υπέροχο άρωμα και μια λεπτή αίσθηση λουλουδιών. Από κόκκους κακάο από τη Δυτική Αφρική, εμπλουτισμένη με ξινά κεράσια και γλυκό μάνγκο, δημιουργείται το τέλειο ντουέτο.
Η πικρή σοκολάτα ταιριάζει υπέροχα με έντονο κρασί.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Αποθηκεύστε σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C.
95g: Σοκολατένια μπάρα